Συνεργάτες

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ
H Epsilon Net A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιρειών, που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής, (Epsilon Software), της δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου στο διαδίκτυο (Epsilon Network) και της εκπαίδευσης (Epsilon Training). Εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αθηνών το 2008, ενώ απασχολεί πάνω από 300 εργαζόμενους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, διαθέτοντας ένα ολοκληρωμένο, διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο 250 συνεργατών στην Ελλάδα.

Τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας εμπιστεύονται σήμερα περισσότεροι από 25.000 επαγγελματίες του ευρύτερου Οικονομικού χώρου, όπως στελέχη Λογιστικών, Οικονομικών και Εμπορικών Διευθύνσεων επιχειρήσεων, Τμημάτων Μισθοδοσίας και Ανθρώπινου Δυναμικού (HR), Οργανωμένων Λογιστικών γραφείων αλλά και ελεύθεροι επαγγελματίες, Λογιστές - Φοροτεχνικοί, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων.

Η αμιγώς ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της Διοικήσεως διαμορφώνεται γύρω από την παραδοχή, ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να επιτύχει μια εταιρεία, είναι η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού της ώστε να μάθει να «ακούει» την αγορά και να είναι σε θέση να παρέχει λύσεις στους πελάτες- πριν ακόμα προκύψει η ανάγκη.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ - eSHOP
  H Silicon Wave δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων και του ηλεκτρονικού εμπορίου από το 2002 τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η εμπειρία και η γνώση στη δημιουργία ιστοσελίδας  είναι αυτό που  μοιραζόμαστε με τους πελάτες, και ξέροντας ότι οι ικανοποιημένοι πελάτες είναι η καλύτερη διαφήμιση δίνουμε τη μεγαλύτερη αξία στα χρήματα που ξοδεύετε. Στόχος μας στην Silicon Wave, είναι ο αρμονικός συνδυασμός του όμορφου design με την έξυπνη τεχνολογία. Κατανοούμε πλήρως ότι μια υπέροχη ιστοσελίδα, ένα λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα ή ένα ωραίο λογότυπο, δεν είναι αρκετά για εσάς. Χρειάζεστε αποτελέσματα. Θέλετε η επένδυσή σας στον χώρο του διαδικτύου να αποδώσει άμεσα.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ - ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ - ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ

Make a free website with Yola